Monday, November 22, 2010

Stotslået velkomst til Malaysia

18 timers transport er længe, 31 grader i november er meget og en luftfugtighed på den forkerte side af 90 er i overkanten, men sikke da en velkomst til Kuala Lumpur.

Vi brugte lørdag på at komme til os selv, spiste en forrygende bøf på Coliseum Cafe - a colonial eating house - og gjorde en brav indsats for at holde os vågne til sent. Søndag blev brugt på et par faglige indslag, det mest memorable var Nikolajs snak om logistikproblemerne med at sælge is på gaden i Vestafrika, fremstillet på maskiner fra Kina, distribueret på specialfremstillede cykler fra Taiwan og med al sourcing håndteret fra Malaysia.

Herefter blev det tid til sightseeing og mere mad: sydindisk ristaffel serveret på bananblad og indtaget med fingrene. Fingerlickin' good. Vi var forbi Independence Square, The Royal Palace, National Mosque, Batu caves og selvfølgelig Petronas Towers inden vi vendte tilbage til hotellet, en kinesisk gaderestaurant og gruppearbejde.

Mandag markerede starten på den praktiske del af det internationale konsulentprojekt og vi begav os ud for at besøge sponsorvirksomhederne. Fiberail havde brugt 5 uger på at finde et dansk flag som var på display i receptionen og vores kontaktperson Shareen havde fået printet velkomstbannere. Rørende, ik'?

Håber I stortrives hjemme - KL er fantastisk og luftfugtigheden skal jeg nok vænne mig til.