Friday, December 10, 2010

Cool Kuala Lumpur

Malaysia & KL var super…jetlag er overstået, maven er i orden igen og rapporten er afleveret. Har man nogle lækre produkter eller teknologier der kan benyttes i forbindelse med olieudvinding fra "marginal felter" (/EOR) så skal man overveje at kikke lidt på hvad der sker dernede. Regeringen har netop offentliggjort en række nye udviklingsinitiativer og har annonceret forventede investeringer inden for området på små 25 milliarder USD i de kommende år...og da de mangler kompetencerne og teknologierne lokalt så er der desuden planlagt en række skattelempelser for at tiltrække udenlandske firmaer der kan hjælpe dem.

De potentielle forretningsmuligheder kan jo i sig selv være en god anledning til at lægge vejen forbi, men derudover er stedet helt cool. Der er mange forskellige kulturer samlet på samme sted, maden er super, folk er venlige og imødekommende og så kan man kommunikere med alle (stort set) på engelsk.

De to sjoveste og mest grænseoverskridende oplevelser var et "banana leaf" måltid på en "meget" lokal restaurant og et natligt "GreenBox Karaoke" projektmøde. Kuala Lumpur og de to nævnte "oplevelses-steder" i særdeleshed får mine varmeste anbefalinger (:

No comments:

Post a Comment